dimarts, 25 de novembre de 2008

dimarts, 18 de novembre de 2008

Control blog


Isaac Newton va ser un alquimista,matemàtic,científic i filòsof anglés , va descubir la gravetat i les lleis de moviment , com l'inercia .
Newton també demostrà que la llum blanca està composta d'una mescla dels altres colors. Són també notables els seus arguments a favor que la llum està composta de partícules.
va deduir la força gravitatòria entre la Terra i la Lluna va demostrar que era directament proporcional al producte de les masses i inversament proporcional al quadrat de la distància.
Va morir el 1727.
Va néixer el 25 de desembre de 1642 (corresponent al 4 de gener de 1643 del nou calendari) a Woolsthorpe, Lincolnshire, Anglaterra. Va realitzar els seus primers estudis universitaris el 1661, al Trinity College de Cambridge. Al començament dels seus estudis, es va interessar en primer lloc per la química, i aquest interès, segons es diu, es va manifestar al llarg de tota la seva vida. Durant el seu primer any d'estudis, i probablement per primera vegada, va llegir una obra de matemàtiques sobre la geometria d'Euclides, cosa que va despertar en ell el desig de llegir altres obres.

dilluns, 10 de novembre de 2008

Mapa polític


El RENAIXEMENT

El renaixemente va ser la época històric de transició del pas de l'edad mitjana moderna, va sorgir va ser a Flonrencia,Roma.
D'autors de renom de l'epoca van ser Leonardo Da Vinci que va ser un inventor de l'època , Miguel Angel un pintor.
Els renaixentistes no sabien que es trovaben en una transicio fins anys més tard i va sortir de les granjes i dels conreus.

Diari 09/11/09

El día 09 de novembre del 2009, m'aixeco a les nou i mitja i vaig a rentar-me la cara i les dents i em dutxo,després vaig a mirar una estona de televisió fins a les once,i vaig a comprarar les coses para dinar,quan acabo de dinar vaig a casa de meu cosi,i estudiem les coses de mecànic, per que vulem ser mecànics.A la una vaig al meu bar ha trabajar fins a les cinc i mitja,després vaig a casa descansar una mica fins a les set,quan acabo de descansar vaig a estudiar una mica de el tema de mecànica fins a les vuit.A les vuit i mitja jo amb la meva familia anem al restaurant,sopem el arròs tres delicies,sopa de taurò i altres coses bones.
Quan acabem de sopar anem a pasejar un poc i tornem a casa.Quan tornem a casa ya són dotze i mitja i tinc molta son,vaig a rentar-me les dents, i observo una mica de televisió fins a la una de la matinada, més tard vaig a dormir.